November, November.

publicerat i Allmänt;
Det känns som april, fast mörkare. Det är snöblandat regn och plusgrader. Snart fryser det till och man kommer halka och slå sig, hoppas jag är den som tittar på, det vore kul.
Jag och min far var precis ner på Ica och handlade lite middag, idag blir det tacos. När vi skulle åka därifrån så var rutorna på bilen såklart täckt med slask-snö. Så då skulle jag vara snäll och ta bort snön på den sidan jag sa på så jag öppnade rutan med ett knapptryck, varpå pappa ropar NEEEJ!!. Varför? Jo, rutan går inte att få upp igen. Han försöte helt desperat att få upp rutan och jag stod där som ett frågetecken och tillslut gav han upp. Så han fick köra hem i snöblandat regn med öppen ruta, lite kul var det. Som tur var så har han inte så långt hem.
 
Jag är ledig idag, så då hade jag tänkt baka lite bröd eller någonting annat. 11:30 kom pappa förbi och undrade om jag skulle till Norge, vilket jag hade tänkt någon av de dagar jag är ledig. Men jag kände att jag inte orkade så det fick bli att va hemma. Något bak verkar det nog inte bli idag heller, känner för en filmdag så då får det bli det. Bakningen kan vänta tills imorgon.
Det enda jag gjort med min nya dator är att kolla på en film, fixat en blogg och inget mer. Kan inte så mycket om den, lite kul faktiskt men det är lite som en flashback till 1998. Helt nytt, "vad är detta", "hur gör man". Vet inte ens hur man kopierar men det ska nog lösa sig.
 
Hoppas ni har en fin dag i regnet!
 
xx Madde

Ny blogg

publicerat i Allmänt;
Känns nästan som ett nytt liv. Min förra blogg kändes väldigt gammal och ungdomlig, nu var det dags att uppgraderas lite. 
Tänkte att eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att höra av mig till mina älskade vänner så kanske det är en början att skriva lite här om vad som händer i mitt liv, så vet ni att jag lever.
Sen så har jag en ny dator som jag älskar och den är så mysig, jag studerar inte så något vettigt måste jag ju använda den till.
Julen och det nya året närmar sig med stormsteg. För er som inte vet så har jag två jobb, jag jobbar fortfarande på Gränslöst som är en gränshandel 5 mil från norska gränsen, som jag jobbat hos sedan 2009. December 2012 så startade jag och min sambo Jon vårt egna lilla företag, Fjäll's Kitchen. Det är en restaurangbil som vi först och främst säljer mat i på helgerna under nätterna när säsongen drar igång. Tänk att det snart gått ett år, 2:a December för att vara exakt. Sedan så står vi så mycket vi kan på dagtid, blir inte så mycket mer än helger då vi båda, som sagt har ett heltidsjobb vid sidan av. Men det går bra och jag är supernöjd såhär långt. Hoppas på en superbra säsong så ska nog tröttheten ge med sig, haha.
Just nu så håller vi på att renovera om köket, ofrvilligt då vi fått en ordentlig vattenskada i köket. Lite plus då vi ändå tänkt lägga nytt golv och göra om lite, det dryga är att det känns som vårt stora hus nu är en trång lägenhet men det funkar.
 
Under julen blir jag gräsänka då Jon åker hem till Falun och jag jobbar, men som tur är (!) så kommer älskade Matilda tillbaka till Svea Rike och firar lite jul med mig. Vi ska äta julbord och mysa så det ser jag fram emot.
Sen så drar säsongen igång, 27.e December börjar nattjobbet så då är det bara att hålla i hatten, ser fram emot 2014.
 
xx Madde