2 månader!

publicerat i Allmänt;
Imorgon blir Noah 2 månader!! 😱 vad händer? Han blir en egen person för varje dag som går, han lyser upp när han ser mig och Jon och då är allt drygt glömt. Det är så konstigt för just när det är drygt vill man bara slita håret av sig själv och lägga ut Noah för en billig peng på blocket. Ett litet smile räcker för att vända det. 
Han är väldigt snäll, får det att låta som han har kolik och skriker hela dagarna men det har han inte. Han låter mig sova till 7-8 på morgonen, med 1 eller 2 matningar på natten men han somnarom direkt, har än så länge inte varit med om att han blir pigg vid 4 🙏. 
Det "jobbiga" är att han är en mammagris, vägrar sova någon annanstans än på mitt bröst. Han hatar vagnen och lägger vi oss i sömnen så är det 50/50 att han vaknar och det är jag inte beredd på att riskera alla gånger.. Förutom när det är godnatt, då duger helt plötsligt babynestet. Nog om det. Han är jättesnäll i alla fall. 
Imorgon blir Noah som sagt 2 månader, det ska vi fira med en tur till mo och inhandla en åkpåse, min kära vän emmy har gett mig hopp att det ska funka som ett litet nest i vagnen=sömn för han. Hon har lyckats så jag tänker fanimej också det 😎 Skulle ändå köpa en iofs men... Hoppas vi får en bra natt och slipper va trött imorgon! 
Här kommer lite bilder. 
Låt er inte luras av bilderna i vagnen. Jag hann till Ica och där började han gnälla, skyndade mig hem och när jag ser huset så brakade helvetet lös. Fest. 

Nu ska jag sova... Försöka. Kom på att idag när vi käkade lunch på fica så hade de stoppat färskost i kycklingfilén, vilket jag märkte när jag tryckt halva. Noah får ont i magen av mjölk så..... Jah. 👍
Godnatt!
Ps. Det har blivit en bebisblogg. Tyvärr 🙊❤️

8v kontroll

publicerat i
Igår var vi först på babysång, Noah sov nästan hela tiden för han var så himla trött. Mellan 9-12 är hans sovtid och sången började 10, så det var riktigt jobbigt att ta sig iväg då han var gnällig och onte gillade att sitta i bilen. Väl när vi kom dit så fick han sova lite. Sen åkte vi på kontroll. 6330g och 59cm av guld 💛 han pratade mycket tills vi skulle in i bilen igen. Han var ju så trött och klockan var ca 13:30. Han gallskrek och var helt otröstlig så jag fick sitta och amma i bilen och försöka trösts han i 20 minuter. Han somnade och satte ner han i bilstolen igen. Hann ner till Statoil så satte han igång igen, det är inget gnäll, de hade jag stått ut med, men han skriker verkligen så han får tårar och blir helt röd och kan knappt andas. Så det var bara att köra racing till Jon på banken och skynda sig plocka upp han. Stackars liten, lyckades trösta han så han somnade. Efter 30 min sömn så lyckades jag köra hem utan skrik.. Alltså han är väl så trött så han bara vill dö, för får han sova lite så blir allt bättre, än om jan fortfarande är trött. När vi kom hem så tog jag upp han i famnen, gick till soffan och satte mig ner för att lägga undan telefonen och förbereda mig för att gå runt och guppa med han så han skulle somna. Jag hann inte ens resa mig upp från soffan så hade han somnat. Stackars liten, men det säger sig själv, ca 1 timmes bra sömn mellan 07:30-14:30, i vanliga fall sover han då 3-5 timmar. Men men, han sov bra hela kvällen och natten! 

Ny dag idag. Inte mycket gjort, jag är trött och hungrig. Längtar tills Noah vaknar så jag kan äta nån lunch! 
På väg till babysång. Trött och skeptisk Noah. 


Glad Noah på BVC, 5 min senare bröt helvetet lös. 

Är det inte fantastiskt hur schizofrena barn är? 

Noah 8 veckor

publicerat i
Det går så fort... Han utvecklas mer och mer för varje dag, blir starkare och mera kontakt. Ikväll skulle jag prova för skoj skull att lägga han i sin spjälsäng, inte ett gnäll. Han pratade lite med sängmobilen och mjukisdjuren men nu sover han (!?). Min lilla kille börjar bli stor... Jag vet inte varför men det känns sorgligt. Han har sovit med mig sen dag ett och det har varit så mysigt. Vi får se hur natten blir... 

Idag åkte farmor och farfar hem till Dalarna efter en weekend i Hemavan. Vi kommer åka ner och fira jul där.  
Imorgon ska vi på 2 månaderskoll och se hur han har växt. Sist var han 59cm och 5730g, det blir prick 2 veckor sedan så det blir intressant. Jag gissar att han väger 6500g. Innan kollen ska vi nog på babysång kl 10, får se som sagt hur natten blir. Han är så duktig! 🐢 

Noah hos morfar!