Stockholm

publicerat i Allmänt;
Det känns som jag är utomlands. Helt fantastiskt! Varför bor vi i Hemavan? Måste ta mig en riktig funderare. 

resan gick fantastiskt bra. Noah somnade inte förrän 22 igår då vår resa blev lite försenad och så slet vi upp han just innan 6 så han var trött. Men inte ett ljud på hela resan, bara glada miner. Sen slocknade han på bussen men sov bara 30 minuter. Han vaknade såklart då vi klev av. Nu ska han sova igen! Vilken fantastisk dag, jag har semester! Nu shopping och imorgon dop. 


Kalas

publicerat i Allmänt;
Igår åkte jag och Noah över till Mo för att fira lilla Ellie som fyller ett år. Hon fyller egentligen år imorgon. Det var mysigt och kul att träffa andra barn, roligt att se hur de utvecklats på bara ett år! Helt sjukt vad tiden går fort. 


Nu fylls Facebook med folk som varit duktiga och tagit examen, grattis till er! Det får mig att fundera, än en gång på vad tusan jag ska göra? Jag vet inte! Det är en blandad panik- och... Ja, jag-vet-inte-vad känsla. Jag vet inte vad jag vill göra! Kommer jag ens klara tre-fyra år i skolan? Med stress och prestationsångest? Kommer jag göra mitt bästa eller kasta bort det? Den viktigaste frågan är; har jag valt rätt? 
Nåja, det kommer väl en tid då jag listat ut vad jag vill göra. Eller så kommer den tiden inte alls, och då får det väl vara så. 

På torsdagkväll åker vi till Umeå, sover där och dagen efter 07:00 går planet mot Stockholm. Vi ska på dop på Lördagen så det blir mysigt. Fredagen får jag barnledigt för att gå på stan och se om jag hittar lite kläder till mig själv för en gång skull. Att prioritera sig själv nu för tiden är längst ner på listan, om ens det. 

Fullt upp!

publicerat i Allmänt;
Minst sagt! Dagarna har inte varit svåra att fylla den senaste veckan. Vi har varit i Umeå på vår första festival med Fjäll's Kitchen. Brännbollsyran var superkul att få jobba på, glatt folk och Jons dag med Noah gick superbra! Så nu planerar vi in flera festivaler. Det enda som är minus är att boendekostnaderna blir onödigt dyra när man har en liten med sig men så är det. Hade vi inte haft han så hade vi kunnat bo i bilen eller i tält eller ja... Nått annat billigt skit. Men så är det! 

Idag är det Sveriges nationaldag och det ska vi fira med första löpturen på 2 år och sen ska hela familjen till Tärnaby och få en present. Alla barn födda 2014 skulle få något så det blir kul att se alla igen. 


Noah fick förresten sin första tand för några dagar sen. Och sakta men säkert börjar han krypa. Han tar 3-4 steg i taget, står och gungar lite och sen sätter han sig, haha. Kul att se att så mycket kan hända på en vecka! 
Var och gjorde ett allergitest via blodprov för 1,5 vecka sedan(?). Det var hemskt. Stackars liten.