Alltså förlåt..

publicerat i Allmänt;
Känns som jag sviker mig själv och er läsare genom att vara värdelös på att uppdatera men jag har faktiskt inte haft tid.. Kommer nog ha mer tid i Maj för då övergår jag till att bara ha ett jobb, sen blir jag "arbetslös" från Midsommar, längtar! Har så mycket att fixa.
 
Flyger till Stockholm 6 maj och blir där till 12 maj, längtar så mycket. Blir en tur till IKEA och sen lite babyshopping. Självklart träffa släkt och vänner, det kommer bli mysigt med att inviga våren med en vår i Hufvudstaden. 
 
Magen växer och han misshandlar mig inifrån, riktig overklig känsla! Gick in i v 24 igår så tiden bara rusar iväg, fattar inte hur jag ska hinna med allt! Det blir nog bra. Var på första förläldrarträffen i Torsdags, var kul att se alla andra "päron". Fyra träffar till, känns kul. Köpte även en barnvagn i Torsdags, efter flera veckors jakt på en vagn till ett bra pris så hade vi tur att vi äntligen lyckades få denna! Har inte sett den än men det blir nog en tur till Umeå och hämta den eller om han som hämtade den åt oss kommer hit och hälsar på i Maj, lät inte omöjligt. 
 
Blir ett kort inlägg men det kommer att bli mera i Maj, har som sagt fullt upp! Blir mera bilder osv, måste väl köpa en kamera i framtiden också... Billigt med barn! 
 
Puss!