Snö, snö, snö!

publicerat i Allmänt;
Helt otroligt vad det snöar ute, gränsen till Norge har varit till och från stängd så helgen har varit lugn i hela Hemavan. Det är tredje veckan nu som det är "kaos" så snart får det sluta. Samtidigt känns det rätt mysigt med en snöig jul. Hade tänkt åka över till Mo idag och handla lite julklappar men det får vänta tills nästa vecka, hoppas det är lugnare då. 
Det här med julklappar... fan vad svårt det ska vara. Jag är så dålig på att komma på vad man ska köpa, man vill att det ska vara något bra men vad är bra? Får nog fundera lite på den ett tag till. Förra året så köpte jag inga julklappar, skönt var det men det kändes snålt. Jag tror att jag inte köpte några i alla fall, minnet börjar redan svika. 
Idag blir det bara att ta det lugnt, jag har varit sjukt trött hela denna vecka. Antingen börjar jag bli sjuk igen, eller så ligger det någon stress inombords och lurar. Kan inte sova om nätterna och även fast jag sover rätt så många timmar så är jag ändå trött. Börjar bli lite nervös över hur jag kommer må den här vintern med dag och nattjobb. Förra året gick det bra så det ska väl inte vara några problem det här året heller, dessutom så är man mer mentalt förberedd på vad som komma skall så det borde gå vägen. Gäller bara att prioritera och planera lite bättre. 
 
xx Madde

Kommentera inlägget här :